Op zoek naar overzicht

‘Mijn gevoel zat in de buurt’, horen we met regelmaat van de ondernemers aan onze tafel. In het MKB zijn er veel mensen met een goed ontwikkelde zakelijke intuïtie en een behoorlijk portie lef.  

De juiste stappen

Er worden veel zakelijke keuzes gemaakt op basis van gut feeling. Immer belangrijk. Wat als u met zekerheid mooie sprongen kunt wagen? Data-analyse hoeft niet complex meer te zijn. Sterker nog, real-time data is met gemak op 1 scherm te verzamelen.

Power BI

Dat is wat Microsoft Power BI doet. Data verzamelen uit vele bronnen (ja, ook de oudere systemen!) en in een mooi jasje verpakken. Dat jasje maken wij als echte IT kleermakers geheel op maat. In uw huisstijl, met de belangrijkste getallen en de slimste notificaties.

Weten wanneer de contracten van uw personeel aflopen? Welke producten draaien goed en welke kosten geld? Welke personeelskosten u kunt u volgend jaar verwachten? Wat is de nettowinst per product? En wat is eigenlijk het effect van het weer buiten op uw verkopen? Wat is het onderhoudsplan voor uw wagenpark? Welke kilometervergoedingen worden gedeclareerd? 

Power Talk

Onze Power BI rapportages zorgen voor exacte data en gerichte voorspellingen. Dat geeft zekerheid om met lef te kunnen ondernemen. Plan nu een Power Talk in. Wij inventariseren uw behoefte, uw actuele IT-landschap en komen met een concreet plan. Dat werkt lekker door.

Eén van onze Power BI experts:

 • Maarten van der Linden
  Maarten van der Linden

  Ster in het doorgronden van bedrijfsprocessen. En natuurlijk de toepassing van IT om de processen te verbeteren en te ondersteunen.

  Lees meer

Ik wil graag vooruit.

  ‘Eindelijk onze loonadministratie inzichtelijk’

  – Levi Reuhman, Doen’r

  Power BI uitgelegd

  Wij houden IT graag simpel. Download nu onze gratis whitepaper.
  Wat is Power BI en wat kun je er mee?