Opereert op het snijvlak van bedrijfsprocessen en ICT. Ruime ervaring als ERP-specialist. Houdt van groepsdynamiek en procesoptimalisatie.

Laura is een van de consultants binnen Agerion met kennis en ervaring van Retail en van D365 F&O: een gouden combinatie. Door te starten als functioneel consultant kent ze veel ins en outs van de applicatie waar ze nu, als test- en projectmanager, gigantisch veel profijt van heeft. Laura kan, vrijblijvend, een korte call opzetten om je meer over het project te vertellen en haar kennis te delen.

Partner. Technisch en ‘strategisch geweten’. Solution architect met een fascinatie voor dingen die kunnen veranderen. Van strategie tot het aansturen van teams: Mario voelt zich het best in een breed werkveld. Begeeft zich bij voorkeur in de wereld van retail.

Kei in programmeren, sterk in het vertalen van gebruikerswensen. Binnen Agerion de absolute specialist op het gebied van kassasystemen.

Allrounder die van diversiteit houdt. Zorgt voor een gedegen aanpak. Toewerken naar een mijlpaal is voor Jeroen net zo belangrijk als het eindresultaat zelf.

Procesdenker pur sang. Leergierig. Houdt van diversiteit en verantwoordelijkheid. Lopen werkwijzen niet naar wens? Anne-Marije verbetert graag de workflow zodat alles weer lekker loopt.

Partner en business developer. Aanspreekpunt van klanten en medewerkers. Voor elk probleem een oplossing bedenkend. Het liefst met whiteboard en stift.