Kosten

Ervaring leert dat kostenoverwegingen niet de belangrijkste redenen zijn om voor tijdelijke externe krachten te kiezen. Belangrijker is het gemak en de veel grotere flexibiliteit die organisaties krijgen wanneer zij werken met externe krachten van Agerion. Tijdelijk externe capaciteit inhuren is voordeliger dan u denkt!

Lagere aanloopkosten
U hoeft geen kostbare en langdurige werving en selectieprocessen te doorlopen.

Groter aantal productieve uren
Medewerkers van Agerion hebben een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zijn zelfstartend, en hebben plezier in hun werk. Dit alles leidt tot hogere productiviteit. Vakantie, opleiding en andere improductieve uren worden uiteraard niet aan u doorbelast.

Voorkomen van risico’s
Wanneer eigen personeel ziek wordt en uiteindelijk zelfs in de WAO belandt, kan dat zeer hoge kosten voor een organisatie veroorzaken. Bij medewerkers van Agerion loopt u dit risico niet, u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren dus het risico ligt bij Agerion.

Flexibiliteit
Medewerkers van Agerion hebben geen ‘9 tot 5’ mentaliteit, dus als het nodig is om werkzaamheden buiten kantoortijden uit te voeren hebben onze medewerkers hier geen problemen mee.

Opzeggen
Externe krachten zijn op korte termijn en zonder rompslomp (geen ontslagprocedures) de wacht aan te zeggen.

Budget
Externe krachten drukken meestal niet op het budget van de loonkosten, maar op het projecten budget.

Conclusie
Al met al is de inzet van externe capaciteit zowel vanwege flexibiliteit, kostenvoordelen als vanwege risicobeperking een zeer goede optie voor organisaties.