Eindoplossingen leveren waar je als gebruiker ook echt iets mee kunt. Het klinkt vanzelfsprekend. De praktijk wijst weleens anders uit. De interim professionals van Agerion zorgen ervoor dat informatiestromen wél soepel verlopen. Omdat wij geloven dat IT simpel kan.

Grip op uw projecten

Een project van A tot Z in goede banen leiden is niet iets wat je er even bij doet. Veranderingen in het IT-landschap zorgen doorlopend voor aanpassingen in de manier van werken. Aansturen, rapporteren en begeleiden van projecten vraagt daarom de nodige aandacht. Een extra belasting die u niet altijd bij uw eigen IT-afdeling wilt of kunt neerleggen. Stilstand is echter achteruitgang, zeker op IT-gebied.

Onze interim projectmanagers helpen u graag een volgende stap te zetten. Als onafhankelijke en onbevooroordeelde externe partner brengen onze IT-professionals structuur aan en houden zij uw project binnen scope, planning en budget.

  • Selectie

  • Inventarisatie

  • Ontwerp

  • Realisatie & testen

  • Nazorg

Gemotiveerde en betrokken medewerkers

Heeft u behoefte aan tijdelijke aansturing van uw IT-afdeling? Naast het projectmatig aansturen van teams, zijn wij ook thuis in het aansturen van complete IT-afdelingen. Om bijvoorbeeld als interim IT-manager het roer in handen te nemen en sturing te geven aan uw team. Met een coachende manier van begeleiden, die leidt tot gemotiveerde en betrokken medewerkers. Met klantfocus en weldoordachte besluiten als uitgangspunt. Samen werken we toe naar die gezamenlijke stip op de horizon.

Kennismaken?

Kennismaken onder het genot van een goede kop koffie of een vrijblijvende afspraak inplannen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u snel terug.