Vooruitgang boeken

Meer transparantie in de accountancy brengen. Beter voorraadbeheer in de retail doorvoeren. Snellere levering in de transport & logistiek mogelijk maken. Het MKB goed bereikbaar via mail en telefoon maken. Maatwerk applicaties bouwen. De juiste rapportages uit een verzameling systemen halen.

Agerion heeft er ervaring mee

Uitdagingen als deze doen ons hart sneller kloppen. Met gepaste trots kijken we terug op onze succesvolle IT strategieën en ERP-implementaties voor toonaangevende organisaties binnen deze branches. Bekijk hier voorbeelden van onze aanpak.

Waar wij ons mee bezig houden?

  • Alles
  • Dynamics
  • Kassasystemen
  • Kennis
  • Maatwerk applicaties
  • Microsoft Power BI
  • Projectmanagement
  • Rapportages
  • Sharepoint
  • Team

Bob Meeder viert jubileum!

Het is inmiddels al weer 5 jaar geleden dat Bob bij ons in dienst kwam. Bob draagt vanaf dag 1 bevlogen bij aan onze consultancy projecten en is werkelijk een expert op het gebied van kassasystemen. Zo heeft hij onder andere Holland Pharma, Bakker Bart, VISUfarma en GrandVision kundig begeleid bij de uitrol van nieuwe [...]

Agerion op Instagram

Voor memorabele zaken hoeven we niet altijd lang van stof te zijn. Dat maak de nieuwe Agerion IT instagram een mooie aanvulling op onze tijdlijn. Volg ons hier voor korte nieuwsupdates. Zo ontdekt u snel waar wij ons mee bezig houden én mist u onze handige tips niet op het gebied van Microsoft 365, projectmanagement, [...]

Hogeschool Rotterdam ‘Get Connected’

nze collega Stefan Frerichs ontving vandaag samen met ruim 130 andere ondernemers zo'n 1.100 studenten in een virtuele stand. Het stage-event 'Get Connected' van Hogeschool Rotterdam bood derdejaars studenten de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken met Agerion IT. O nze collega Stefan Frerichs ontving vandaag samen met ruim 130 andere ondernemers zo’n 1.100 studenten in [...]

365 dagen per jaar digitaal

H et zijn gekke tijden en iedereen heeft er al over geschreven. Hoe kan je het beste thuiswerken, hoe zorg je ervoor dat je werk/privé balans niet volledig doorslaat. Daar wil ik het dus niet over hebben vandaag. Waar ik het wel over wil hebben is ‘Keep IT simple’. Het motto van Agerion.  In je [...]

Knopen en ontknopen

Begin 2019 is Blokker gestart met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations. Het doel van het project is om een gesloten geld-goederenstroom te realiseren. Consultant Laura Frerichs ging aan de slag.

Het IT-landschap van Holland Pharma op z’n kop

Met de oprichting van de nieuwe winkelformule Bewust Winkelen is ervoor gekozen om met een heel nieuw kassaregistratiesysteem te werken. Hoe verloopt de implementatie van zo’n geavanceerd kassaregistratiesysteem in de praktijk?

Holland Pharma zet de volgende stap in bewust winkelen

Met de oprichting van de nieuwe winkelformule Bewust Winkelen is ervoor gekozen om met een heel nieuw kassaregistratiesysteem te werken. Hoe verloopt de implementatie van zo’n geavanceerd kassaregistratiesysteem in de praktijk?

Big Bazar houdt met nieuw ICT-landschap meer tijd over voor de klant

Met 130 winkels verspreid over Nederland, is Big Bazar inmiddels een bekende landelijke huishoudwinkel met een groot aanbod aan drogisterij- en huishoudelijke artikelen, speelgoed en snoepgoed. Om de bevoorrading naar de winkels en verkoop in de juiste banen te leiden, is een goed werkend ICT-landschap van vitaal belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Promotie Management Welkoop op rolletjes

Wanneer de promotiefolder van een retailer in je brievenbus valt, is er al veel aan vooraf gegaan. Dat geldt ook voor een digitale nieuwsbrief, dagdeal of kortingsvoucher in je mailbox. Want naast fotografie, tekst, opmaak en het drukken van dergelijke promotiematerialen is ook veel zorg besteed aan het promotieaanbod. Bij Welkoop kennen ze dit als geen ander.

4 redenen om bij te blijven spijkeren

Tijdens een reeks intensieve trainingen bij MPrise Academy bereiden Agerion partners en consultants zich voor op de toekomst van cloudgebaseerde ERP oplossingen. In 87 opleidingsdagen dompelen zij onder in de wereld van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en de vele mogelijkheden van Power BI.

Snel en eenvoudig klanten toetsen

Het naleven van een wet als de Wwft*. Is zoiets complex ook eenvoudig te maken? Vanuit haar missie omslachtige administratieve taken te vergemakkelijken, ontwikkelt Agerion samen met accountants- en advieskantoor Baker Tilly een applicatie die dat mogelijk moet maken. Hoe gaat zoiets in de praktijk?

Volg je een methodiek of je ervaring?

Bij het ontwikkelen van producten voor de klant heb je als projectmanager keuze uit diverse projectmanagement-methoden. Ga je uit van de beproefde methoden als Prince2 of Timeboxing, waarbij het begin en het eind van een project duidelijk zijn gedefinieerd? Of kies je voor de nu meer gangbare flexibele ontwikkelmethoden zoals Agile en Scrum?