Meer transparantie in de accountancy brengen. Beter voorraadbeheer in de retail doorvoeren. Snellere levering in de transport & logistiek mogelijk maken. Uitdagingen als deze doen ons hart sneller kloppen. Met gepaste trots kijken we terug op onze succesvolle IT strategieën en ERP-implementaties voor toonaangevende organisaties binnen deze branches. Bekijk hier voorbeelden van onze aanpak.

  • Alles
  • 1+1=3
  • Achter de schermen
  • Werk aan de winkel

Knopen en ontknopen

Begin 2019 is Blokker gestart met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations. Het doel van het project is om een gesloten geld-goederenstroom te realiseren. Consultant Laura Frerichs ging aan de slag.

Het IT-landschap van Holland Pharma op z’n kop

Met de oprichting van de nieuwe winkelformule Bewust Winkelen is ervoor gekozen om met een heel nieuw kassaregistratiesysteem te werken. Hoe verloopt de implementatie van zo’n geavanceerd kassaregistratiesysteem in de praktijk?

Holland Pharma zet de volgende stap in bewust winkelen

Met de oprichting van de nieuwe winkelformule Bewust Winkelen is ervoor gekozen om met een heel nieuw kassaregistratiesysteem te werken. Hoe verloopt de implementatie van zo’n geavanceerd kassaregistratiesysteem in de praktijk?

Big Bazar houdt met nieuw ICT-landschap meer tijd over voor de klant

Met 130 winkels verspreid over Nederland, is Big Bazar inmiddels een bekende landelijke huishoudwinkel met een groot aanbod aan drogisterij- en huishoudelijke artikelen, speelgoed en snoepgoed. Om de bevoorrading naar de winkels en verkoop in de juiste banen te leiden, is een goed werkend ICT-landschap van vitaal belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Promotie Management Welkoop op rolletjes

Wanneer de promotiefolder van een retailer in je brievenbus valt, is er al veel aan vooraf gegaan. Dat geldt ook voor een digitale nieuwsbrief, dagdeal of kortingsvoucher in je mailbox. Want naast fotografie, tekst, opmaak en het drukken van dergelijke promotiematerialen is ook veel zorg besteed aan het promotieaanbod. Bij Welkoop kennen ze dit als geen ander.

4 redenen om bij te blijven spijkeren

Tijdens een reeks intensieve trainingen bij MPrise Academy bereiden Agerion partners en consultants zich voor op de toekomst van cloudgebaseerde ERP oplossingen. In 87 opleidingsdagen dompelen zij onder in de wereld van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations en de vele mogelijkheden van Power BI.

Snel en eenvoudig klanten toetsen

Het naleven van een wet als de Wwft*. Is zoiets complex ook eenvoudig te maken? Vanuit haar missie omslachtige administratieve taken te vergemakkelijken, ontwikkelt Agerion samen met accountants- en advieskantoor Baker Tilly een applicatie die dat mogelijk moet maken. Hoe gaat zoiets in de praktijk?

Volg je een methodiek of je ervaring?

Bij het ontwikkelen van producten voor de klant heb je als projectmanager keuze uit diverse projectmanagement-methoden. Ga je uit van de beproefde methoden als Prince2 of Timeboxing, waarbij het begin en het eind van een project duidelijk zijn gedefinieerd? Of kies je voor de nu meer gangbare flexibele ontwikkelmethoden zoals Agile en Scrum?

4 manieren om een project te bestieren

Zoals een kok een gerecht bereidt volgens een goed gekozen receptuur, kent ook een project een aantal ingrediënten die het verschil kunnen maken. Met aardig wat jaren ervaring heeft Agerion partner Aart van den Brink een eigen kijk op het managen van projecten en afdelingen. Welke formule past hem daarbij? Ofwel: wat is zijn geheim voor succesvol managen? Aart vertelt welke vier elementen hij toepast.

PLUS zet de prijzen op scherp met ‘De Laagste Prijscheck’

Er zijn supermarkten die al eerder hun pijlen hadden gericht op ‘de kleintjes’ om daarmee de concurrentie op scherp te zetten. Dat het niet alleen klein maar ook fijn kan, bewijst PLUS nu met ‘De Laagste Prijscheck’: een digitaal overzicht met prijzen van een aantal grote supermarkten in de omgeving van de desbetreffende winkel. Met daarbij vooraan de goedkopere prijzen van PLUS.