Enterprise IT projecten

Complexe IT-projecten zijn met goede begeleiding op een overzichtelijke wijze te realiseren. We gaan het niet moeilijker maken dan het is en nemen u graag mee op onze vleugels.

In de corporate wereld hebben veranderingen binnen het IT-landschap van nature een sterke weerstand, door de impact, omvang en diepgang van projecten van dit formaat. De Agerion Enterprise business unit heeft ruime ervaring mee in verscheidene (en daarmee niet beperkte) vakgebieden:

Retail

Binnen de retail branche wordt vanuit de markt vaak een groot aanpassingsvermogen gevraagd. Er wordt dagelijks ingespeeld op trends, die u graag zo spoedig mogelijk naar de markt brengt.

Het realiseren van een IT-structuur dat u hierin dient, is onze specialiteit. Of dit nu gaat over een uitrol van innovatieve kassa-systemen of de juiste rapportage tools verspreiden onder een keten aan franchisers.

Accountancy

De accountancy is al lang geen stoffige sector meer. De automatiseringsgraad in deze financiële branche is sterk stijgend.

Agerion ondersteunt spelers in deze bedrijfstak bij het projectmatig uitrollen van software onder de leden, het realiseren van rapportage-tools op enterprise niveau, evenals het stelselmatig vervangen van interne Excel-audits voor praktische en veilige apps.

Transport & Logistiek

Een branche waar iedere strekkende en vierkante meter van belang is, heeft baat bij real-time inzicht. Onze enterprise specialisten zorgen binnen dit vakgebied dan ook graag voor de juiste rapportage-tools, die functioneren van de werkvloer tot aan het management team.

Een uitrol bezorgt het grootbedrijf vaak een significante kostenbesparing, vergezeld door een springplank naar toekomstige groei.

Er zijn ook op het Enterprise vlak eigenlijk geen moeilijke vragen. Er zijn alleen uitdagingen die vragen om de juiste oplossing.

Onze specialiteiten:

  • Ed Berk
    Ed Berk

Kennismaken?

We luisteren graag eens vrijblijvend naar uw verhaal.
Stel ons gerust de vragen waar u mee speelt, zodat we samen een overzichtelijk beeld kunnen schetsen.