Zakelijke e-mailhandtekening

Een rommelige, alsmaar verschuivende e-mailhandtekening? Of een hele andere handtekening dan uw collega? En hoe zet je een mooie banner onder je e-mail?

Bij Agerion werken we graag professioneel en zonder poespas. Met gemak automatiseren we bedrijfsbreed uw e-mailhandtekeningen. Zo maken alle collega’s gebruik van de huisstijl in communicatie naar de buitenwereld.

agerion-mailhandtekening-mkb

 

Wat kan er in een e-mailhandtekening?

 • Een hoogwaardig logo
  Kent u dat? Zo’n logo die u links inplakt en dan weer rechts dient te zoeken? Agerion zorgt voor een logo van hoge kwaliteit die altijd precies op de aangegeven plek terecht komt in uw e-mailcommunicatie.
 • Bedrijfsgegevens
  Een verhuizing of aanpassing in uw bedrijfsgegevens hoeft geen uren aanpassen of vele hand-outs voor werknemers te kosten. Door dit aan te passen in de centrale database, worden alle e-mailhandtekeningen real-time aangewerkt naar uw nieuwe bedrijfsgegevens.
 • Persoonlijke contactgegevens
  We werken in onze e-mailhandtekeningen met dynamische content. Dat betekent dat per collega bijvoorbeeld het juiste e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer wordt vermeld.
 • Banners
  Een op handen zijnde beurs mag opvallen onder uw relaties. Wij kunnen gemakkelijk (tijdelijke) banners toevoegen aan uw e-mailhandtekeningen. Zo ontstaat er een extra kanaal voor uw marketing en communicatie naar derden.
 • Profielfoto
  Waar sociaal contact steeds schaarser wordt, is er goede respons op een profielfoto in uw e-mailhandtekening. De ontvanger weet zo met wie hij/zij van doen heeft en uw onderneming krijgt een ‘menselijk’ gezicht.
 • Feedback verzamelen
  Het is mogelijk om de ontvanger in uw e-mailhantekening om feedback te vragen. Een mooie tool om de servicekwaliteit intern te kunnen beoordelen.
 • Juridische disclaimers
  Uit voorzorg is er een gestandaardiseerde disclaimer toe te voegen aan uw mailcommunicatie. Zo voorkomt u juridische ongemakken en kunt u deze ook altijd centraal organiseren.
 • Social media
  Er zijn mooi afgewerkte social media buttons voorhanden in ons systeem. Daarmee is de traffic naar Linkedin, Instagram of bijvoorbeeld Facebook professioneel te verhogen.

Zo is ieder contactmoment vanuit uw zakelijke mailadres verzekerd van een professionele uitstraling. Sterker nog, u gaat uw e-mailhandtekening veel effectiever inzetten voor promoties, feedback en extra volgers en likes op social media. Iets zeer gebruikelijks op een vernuftige manier gebruiken. IT hoeft niet moeilijk te zijn.

 

Meer weten?

We lichten u met plezier vrijblijvend verder in. Stuur een mail naar stefan.frerichs@agerion.nl of neem even contact op met 0186 – 20 10 10. Of kijk even naar het voorbeeld hieronder. We laten u graag de mogelijkheden zien.

agerion-zakelijke-handtekening-e-mail