Het inzetten van nieuwe IT-middelen en IT-systemen kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. We begrijpen dat u wilt weten waar u aan begint. Hoe krijgt u zicht op zaken als kosten, opbrengsten en te verwachten risico’s? Welke strategie kiest u? Wij geloven in een doordachte aanpak waarin alle te nemen stappen duidelijk en helder zijn.

Sparringpartner

Als sparringpartner vragen wij wat we voor u kunnen betekenen. En stellen meteen de vervolgvraag: ‘Wat wilt u daarmee bereiken?’ Omdat we het belangrijk vinden hier samen, voorafgaand aan de opdracht, met u op een uitdagende manier over na te denken. Zo weten wij waar we aan beginnen en weet u wat u van ons kunt verwachten.

Bij veel projecten wordt er te weinig geïnvesteerd in de voorbereiding, terwijl dit misschien wel de belangrijkste factor voor een succesvolle ERP-implementatie is.
– Jeroen de Ruiter

State-of-the-art ICT

De IT architecten van Agerion formuleren vanuit hun jarenlange ervaring een passende lange termijn ICT strategie voor uw onderneming. De focus van dit adviestraject ligt op het verkrijgen van stabiele, state-of-the-art ICT met meer functionaliteiten tegen lagere kosten.

Werken vanuit wederzijds vertrouwen en met transparante communicatie, is vanzelfsprekend voor de IT consultants van Agerion. Uw belang staat voorop.

Kennismaken?

Kennismaken onder het genot van een goede kop koffie of een vrijblijvende afspraak inplannen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u snel terug.