In Projectmanagement, Team, Werk aan de winkel

Waar hij zich in Oud-Beijerland als Algemeen Directeur ontfermt over de ontwikkelingen binnen Agerion IT, houdt Stefan Frerichs zich de komende tijd ook bezig met de IT van een onderneming van een andere orde van grootte.

Vanuit London wordt er namelijk overkoepelend gewerkt voor 703 member firms in 145 landen, waar maar liefst 41.000 medewerkers dagelijks bijdragen aan het wereldwijde accountancy en business advisory netwerk van Baker Tilly.

Het Nederlandse Baker Tilly Berk kwam in 2011 op het pad van Frank Frerichs. Als IT manager raakte hij snel bekend op het snijvlak van IT en Accountancy binnen deze gerenommeerde corporate.

stefan-frerichs-interim-it-director

Een lange zakelijke relatie ontstond en tot op de dag van vandaag draagt Agerion IT met een warm hart bij aan de IT ontwikkeling van Baker Tilly. Inmiddels zijn we met ons IT projectmanagement doorgegroeid van de Nederlandse omgeving naar Baker Tilly International. Dit is de overkoepelende organisatie van waaruit honderden member firms worden ondersteund, zo ook op het gebied van IT.

stefan-frerichs-interim-it-director-baker-tilly-international

Een uniek voorstel volgde enige weken geleden voor Stefan Frerichs. Waar Adam Grainger de positie van IT Director in mocht wisselen om de positie van Chief Operating Officer (COO) bij Baker Tilly International te gaan bekleden, ontstond de vraag of Stefan op interim basis als IT Director wil gaan functioneren.

Daar heeft hij enthousiast ‘Ja!’ op geantwoord. Dit maakt dat hij zich de komende maanden gaat ontfermen over een veelvoud zeer interessante IT projecten die binnen het vooruitstrevende Baker Tilly International spelen.

Stefan zal zich de komende tijd dus naast het vertrouwde Oud-Beijerland ook zeer frequent laten zien in Londen. Een interessant interim project, waar hij met veel enthousiasme aan bijdraagt.