In Maatwerk applicaties, Microsoft Power BI

‘We kunnen het werk bijna niet meer aan’, vertelde een goede vriendin werkzaam in de accountancy even geleden. Op mijn vraag wat er speelde, werd al snel duidelijk dat veel accountancy- en administratiekantoren gebogen gaan onder de extra golf subsidies die door de Rijksoverheid is uitgerold. Een te waarderen initiatief voor de ondernemers in nood, maar een extra portie administratieve werkdruk die voornamelijk bij de Nederlandse accountancy terecht komt. 

‘Er zijn veel aanvragen, er is geen intern systeem voor en binnen ons team hebben we ook zelf te maken met uitval door long-Covid. We roeien hard, maar kunnen wel wat extra support gebruiken’, aldus onze eigen accountant. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen bij Agerion IT. Met onze inside knowledge op het gebied van projectmanagement en maatwerk applicaties voor de accountancy is er de afgelopen weken hard gewerkt aan System NOW.

System NOW is er op gericht de werkdruk bij de administatiekantoren op zeer korte termijn te verminderen. Dit doen we op een simpele, treffende wijze:

 • Centrale verzameling
  We verzamelen vanuit uw huidige operatie de benodigde gegevens. Welke klanten maken gebruik van de NOW regeling, welke status hebben deze lopende aanvragen en welke toekomstige aanvragen zijn er in aantocht?
 • Real-time dashboard
  Dit vangen we in een visueel dashboard waar iedere accountmanager in één oogopslag kan zien welke dossiers lopen en welke documentatie nog benodigd is
 • App voor klanten
  Om tientallen telefoontjes en mailtjes te voorkomen hebben we een app gebouwd die uw klanten kunnen installeren om u veilig bestanden toe te kunnen sturen.
 • Actuele verklaringen
  Dit alles verzamelt zich in het centrale systeem. Hier vindt u ook de meest actuele verklaringen, om de gehele aanvraag in alle volledigheid efficiënt in te kunnen dienen.

System NOW zal naar verwachting begin 2022 na de testperiode live gaan en wordt gemakkelijk bij u op locatie ingericht. Hierbij sluiten we naadloos aan op uw huidige systemen.

Interesse in een demo?

Schrijft u zich dan vrijblijvend in voor meer informatie of neem rechtstreeks contact op met amanda.van.hoornaar@agerion.nl.

 

Eyewish en Pearl gaan over op nieuwe hardware middels Power BI