In Studenten, Team, Werk aan de winkel

Met een directie die zelf in de Rotterdamse schoolbanken heeft gezeten, is er binnen Agerion IT een lange termijnrelatie ontwikkeld met de Hogeschool Rotterdam. De studie Business IT & Management blijkt een kweekvijver van enthousiaste, kundige en leergierige IT’ers met een bedrijfskundige inslag.

Daarom zijn we ontzettend blij dat onze collega Nick Visser zijn afstudeeronderzoek binnen Agerion IT gaat doen, vergezeld door klasgenoot Wesley van Buuren. Deze mannen, beiden in het vierde jaar van deze ondernemende studie, richten zich op de servicedesk van Agerion IT.

Wesley vertelt:

‘Ik ga het huidige proces van de servicedesk onder de loep nemen om een nieuwe kwaliteitsimpuls te realiseren. Denk aan het terugbrengen van handmatige en foutgevoelige acties, het achterliggende administratieproces, maar ook het verandermanagement wat bij een hervorming als deze hoort.’

nick-visser-en-wesley-van-buuren-afstudeeronderzoek-hro-agerion-it-1

Nick Visser (l) en Wesley van Buuren (r)

Een frisse blik is daarin natuurlijk zeer helpend voor onze onderneming. Wesley van Buuren is met deze verfrissende visie ons bedrijf ingestapt. Nick Visser is nu ruim een jaar onderdeel van ons team en heeft al meer inside information. Dit maakt dat hij ook een stuk marktonderzoek doet en zijn blik op de buitenwereld kan richten met ons perspectief in gedachten. Welke leverancier heeft de beste tools voor ons supportteam?

Tezamen hopen ze een positieve bijdrage te realiseren in de dagelijkse bedrijfsvoering van Agerion IT. Dit vergt een analytisch vermogen.

‘Die hoop ik zeker weer eens goed te testen’, grijnst Nick. ‘Beter worden in het bekijken van processen en de pijnpunten onder handen nemen lijken me een goede vaardigheid om in te blijven groeien. Zo draag ik natuurlijk ook al bijna een jaar bij aan Agerion IT. De tijd vliegt. De afstudeerperiode voelt dan ook niet persé heel anders. Ik heb nog steeds dezelfde gezellige en gedreven collega’s om me heen.’

‘Beter worden in het bekijken van processen en de pijnpunten onder handen nemen lijken me een goede vaardigheid om in te blijven groeien.’

 

– Nick Visser, Agerion IT

We zijn ontzettend blij dat Nick en Wesley onze onderneming hebben gekozen als thuisbasis de komende maanden. Daar maken we graag plaats voor op onze oranje Agerion bank.

Ook op zoek naar een stageplaats of ondernemend IT-bedrijf waar je een afstudeeronderzoek kunt doen? Neem gerust eens contact op met Coen van den Berg. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je.