In Team

Waar het voor velen bij dromen blijft, is Ed Berk meer van het doen. Dat brengt hem al jaren prachtige avonturen over de hele wereld. Naast de mooie reizen die hij met zijn gezin graag maakt, is Ed ook zakelijk altijd in voor avontuur. Hij heeft namens Agerion IT prachtige internationale IT projecten mogen begeleiden voor organisaties als EY, KPMG, DHL, Baker Tilly en LeasePlan. Kortom; een man vol anekdotes en ontzettend veel ervaring in zijn koffer.

Enige tijd geleden kreeg Ed een volgend aanbod, welke hij met twee enthousiaste handen heeft aangegrepen. Dit keer betreft het een avontuur van nog groter formaat. Het houdt namelijk in dat Ed en zijn gezin gaan emigreren naar het zonnige Curaçao. Een kans die goed past bij de reislust en levensvisie van de familie Berk.

Natuurlijk gaan wij Ed binnen ons team verschrikkelijk missen. Onder andere zijn enorme ervaring in ons vak, zijn vernuftige oplossingen en zijn doortastende projectmanagementvaardigheden waren ruim 15 jaar een krachtige, waardevolle toevoeging aan ons bedrijf. De mens Ed gaan wij misschien nog wel meer missen. Als goede vriend, als betrouwbare sparringpartner, maar ook als man met vrijwel altijd een positieve kijk op de wereld.

Het hele team van Agerion IT wenst Ed, Liliane en Tim een geweldig vervolg in Curaçao toe. Mocht u nog een bericht voor Ed hebben, laat het ons gerust weten, die geven we natuurlijk graag (liefst persoonlijk met een biertje aan het strand) aan hem door.

Ed, bedankt!