In IT Infrastructuur, IT Support, Projectmanagement, Werk aan de winkel

Als zakelijke reiziger in de Randstad heeft u vast wel eens gehoord van e-Business Travel? De tientallen travel consultants bedenken vanuit hun kantoren in Oud-Beijerland, Hoofddorp en ‘s-Hertogenbosch namelijk reisoplossingen over de gehele wereld. Denk aan de perfecte aansluitingen, uw lievelingsstoel in het vliegtuig en vervoer ter plaatse, maar ook wereldwijd de beste accommodaties, verzekeringen en visums. Dit veelzijdige bedrijf opereert 24/7 en beweegt zich in een netwerk vol wereldwijde contacten en tijdzones. Dat vergt een gedegen IT oplossing.

cees-bas-e-business-travel

Als nieuwbakken buren aan de Scheepmakershaven raakte Agerion IT in gesprek met Cees Bas, algemeen directeur van e-Business Travel, en Frans Fiegge, zijn interne expert op het gebied van IT. Met een groei-gerichte mindset vonden zij het namelijk hoog tijd om met een frisse blik naar het IT landschap van e-Business Travel te kijken. Samen met o.a. Stefan Frerichs en Arthihan Velauthapillai is er zo een plan uitgewerkt om tot een tijdsbestendige IT omgeving te komen.

Daar zijn in 2022 direct twee fases van doorlopen:

1. IT Support

Voor e-Business Travel is het cruciaal altijd bereikbaar en verbonden met de wereld te zijn. Daar is begin dit jaar een eerste en tweedelijns support vanuit Agerion IT voor ingeregeld.

2. IT Infrastructuur

Zodra de stabiele IT support ingeregeld was, is er begonnen aan een update van de infrastructuur. Alle werkplekken, switches, cloudomgevingen, routers en meer zijn onder de loep genomen en vernieuwd waar nodig. Een vooruitgang in efficiëntie en veiligheid binnen e-Business Travel.

De IT Support verloopt de afgelopen maanden goed. Iedereen is tevreden over de inzet en kennis van Agerion.

Frans Fiegge,
e-Business Travel B.V.

Agerion IT Scheepmakershaven 2 Oud-Beijerland

Inmiddels is ook fase 3 ingestart. We zijn er namelijk altijd om (ad-hoc) problemen op te lossen, hebben nu met elkaar een actuele infrastructuur gerealiseerd en binnen e-Business Travel ontstond direct de behoefte om ook te kijken naar de software die al jaren draait binnen de onderneming. Dat is doorpakken!

3. IT SOFTWARE UPDATE

De komende maanden gaat Agerion e-Business Travel dan ook helpen bij het vernieuwen van de softwaresystemen die op oude Windows versies draaien en op een heel aantal punten niet meer up to date zijn. Daarom is besloten de softwaresystemen volledig te hernieuwen naar de huidige stand van de techniek en mogelijkheden.

Voor ons als Agerion IT is het fijn om samen te werken met groei-gerichte ondernemingen die zaken durven aan te pakken. Samen tot een IT omgeving komen die een bedrijf vooruit helpt, geeft ons als team veel voldoening.

Agerion denkt heel goed als een partner samen met ons, op een laagdrempelig niveau waardoor wij het idee hebben snel tot een optimale samenwerking te kunnen komen. Verder staat Agerion open voor ‘nieuwe’ uitdagingen en is bereid daarin te investeren. Verder past de platte organisatie erg goed op die van e-Business Travel.

 

Frans Fiegge, e-Business Travel B.V.

Ook op zoek naar een nuchtere, betrouwbare IT partner in de ontwikkeling van uw onderneming?

We ondersteunen met plezier ondernemers in de Hoeksche Waard en omstreken. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

CONTACT

Stefan Frerichs
Agerion IT B.V.

Telefoon: +31 (0)186 20 10 10
E-mail: info@agerion.nl

stefan-frerichs-2022