Elke dag succesvol in retail

De ideale winkel biedt overzicht en inspiratie. De klant vindt er snel wat hij zoekt én wordt steeds weer blij verrast. Dat klinkt eenvoudig en met de juiste retailsoftware kan het dat ook zijn. Maar alleen als de kassaoplossing en achterliggende systemen perfect zijn afgestemd. Op elkaar én op uw formule. Agerion brengt alles samen tot één oplossing die uw zaken eindelijk eens gaat versnellen.

Kassa!

Bij Agerion maken we IT graag eenvoudig. Juist in winkelomgevingen zien we dat daar veel behoefte aan is. Daarom hebben we al onze retailkennis gebundeld in een nieuwe business unit: 365 Retail. Wij zijn de sparringpartner van winkelformules die het maximale uit hun kassaoplossing willen halen.

Bent u er aan toe om verouderde systemen te vervangen of moet de nieuwe oplossing eindelijk eens zijn belofte gaan inlossen? 365 Retail is er voor u.

“Als implementatiepartner van Microsoft voor Dynamics 365 hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van retailers. Vanaf nu is onze expertise rechtstreeks beschikbaar voor u.”
– Mario Jungmann

Op alle niveaus beter

365 Retail begeleidt de inrichting van betrouwbare kassasystemen en zorgt voor op maat gemaakte dashboards waarop u alleen ziet wat u nodig heeft. Hoe minder franje, hoe meer overzicht. Is er toch meer nodig? Dan breiden we uw oplossing stap voor stap uit. Met als doel: de beste winkelbeleving voor uw klant, optimale ondersteuning op de winkelvloer en achter de schermen: actuele en inzichtelijke managementinformatie om op te sturen. 365 Retail maakt die beloften elke dag waar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw formule? Frank Frerichs (06 – 24 99 54 18) of Mario Jungmann (06 – 54 75 11 60) vertellen u er alles over tijdens een vrijblijvend verdiepingsgesprek.

Kennismaken?

Kennismaken onder het genot van een goede kop koffie of een vrijblijvende afspraak inplannen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u snel terug.