Elke dag succesvol in retail

Bij Agerion maken we IT graag eenvoudig. Juist in winkelomgevingen zien we dat daar veel behoefte aan is. Daarom hebben we al onze retailkennis gebundeld in een nieuwe business unit: 365 Retail. Wij zijn de sparringpartner van winkelformules die het maximale uit hun kassaoplossing willen halen. Hoe we werken en welk verschil dat maakt, illustreren we graag aan de hand van cases. Download hieronder enkele voorbeelden van onze succesvolle aanpak voor o.a. Bakker Bart en Holland Pharma. Of lees de blogs in ‘Werk aan de winkel’.

365Retail in Pharma

holland-pharma-case

“Als implementatiepartner van Microsoft voor Dynamics 365 hebben wij ruime ervaring in het begeleiden van retailers. Vanaf nu is onze expertise rechtstreeks beschikbaar voor u.”
– Mario Jungmann

Op alle niveaus beter

365 Retail begeleidt de inrichting van betrouwbare kassasystemen en zorgt voor op maat gemaakte dashboards waarop u alleen ziet wat u nodig heeft. Hoe minder franje, hoe meer overzicht. Is er toch meer nodig? Dan breiden we uw oplossing stap voor stap uit. Met als doel: de beste winkelbeleving voor uw klant, optimale ondersteuning op de winkelvloer en achter de schermen: actuele en inzichtelijke managementinformatie om op te sturen. 365 Retail maakt die beloften waar. Elke dag opnieuw.

Kassa!

Bent u eraan toe om verouderde kassasystemen te vervangen? Of moet de nieuwe kassaoplossing nu eindelijk eens zijn belofte gaan inlossen? 365 Retail is er voor u. Frank Frerichs of Mario Jungmann vertellen u er graag meer over tijdens een vrijblijvend verdiepingsgesprek. Maak nu een afspraak.

Kennismaken?

Kennismaken onder het genot van een goede kop koffie of een vrijblijvende afspraak inplannen?
Laat hieronder uw gegevens achter en we bellen u snel terug.