365 Reporting

Bijna elk bedrijf heeft een overvloed aan data. Vaak zit dit opgesloten in systemen en bestanden: Excel-sheets, mailboxen, administratie-systemen. En op die manier kunt u er misschien net niets mee.

Met 365 Reporting maken wij uw data inzichtelijk door samen een rapportagetool in te richten die data uit uw systemen binnenhaalt. Dit doen wij op basis van de nieuwste Microsoft tools als SharePoint, Power Automate, Power Apps en Power BI. Zo krijgt u dynamische rapportages waar u iets mee kunt binnen uw bedrijf.

1. Vrijblijvende kennismaking

Tijdens de kennismaking willen we zoveel mogelijk weten over uw huidige situatie. Waarom heeft u behoefte aan onze 365 Reporting oplossing en wat wilt u ermee bereiken? We willen tijdens deze sessie een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen van uw organisatie. Vervolgens kunnen wij u aangeven wat de mogelijkheden zijn en wat voor oplossing wij kunnen bieden.

video-call
check

2. Voorstel en vervolgstappen

Na de kennismaking komen wij met een voorstel. Wat kunt u verwachten van ons? En misschien net zo belangrijk: wat gaat het u kosten?

We zorgen ervoor dat u weet wat wel en niet kan binnen onze oplossing en laten u duidelijk zien wat het eindresultaat wordt. Daarnaast krijgt u een goed beeld van de planning, zodat u weet wat er wanneer wordt opgeleverd.

Het voorstel kan verder aan uw wensen worden aangepast.

3. Wij ontwikkelen uw rapportages en dashboards

Zodra wij gaan starten met de uitvoering wordt u van begin tot eind meegenomen in het proces. Waar halen we data vandaan en waar gaan we het laten zien? Tijdens deze fase kunt u verwachten dat:

  • Uw data wordt geanalyseerd en beoordeeld;
  • De eerste inzichten, dashboards en rapporten duidelijk worden;
  • We samen met u werken aan een toekomstgerichte oplossing. Dit is een iteratief proces waarin continu bijgestuurd kan worden.

reporting-bouwen
reporting-succesvol

4. Opleveren, verbeteren en samenwerken

Zodra de rapportage staat zorgen we voor een duidelijke overdracht. U en/of uw medewerkers weten hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de rapportage. Vaak zien wij in deze fase dat er ook nog wat verbeteringen worden doorgevoerd.

Na afronding kunt u gebruik gaan maken van de rapportages, zonder verdere tussenkomst van Agerion. De rapportage worden continu automatisch ververst met data uit uw systemen.

Uiteraard vinden wij het leuk, en heeft het onze voorkeur, om de samenwerking in stand te houden. Door een aantal keer per jaar contact te hebben en bij te praten houden we uw rapportages relevant!

Altijd up-to-date rapportages kunnen inzien?

Met Agerion 365 Reporting zorgen wij voor dynamische rapportages en inzichten.

Kennismaken?

We bellen u graag om eens telefonisch kennis te maken of om een afspraak in te plannen.
Laat hieronder even uw gegevens achter en we bellen u spoedig terug.